Categorie
Nieuwsbrief
Aanmelden

RC vliegtuigen kopen?
 

Dat doe je natuurlijk bij RC ROB Modelbouw

Kom snel kijken in de goed gesorteerde webshop van RC-ROB. Wij verkopen zowel in- als outdoor modelvliegtuigen, variërend van een eenvoudig instapmodel , of een kit met zelfbouw onderdelen, tot een zeer professionele kist. Ieder radiografisch vliegtuig is uiteraard gemaakt van solide materiaal, want het moet wel goed tegen een stootje kunnen. Anders is de pret van té korte duur.
 
Compleet aanbod
Bent u een beginner? Geen nood! In onze online sectie Rc planes vindt u altijd een compleet vliegklaar RTF trainingstoestel (Ready to Fly), bijvoorbeeld een hoogdekker, voor een zeer schappelijke prijs. Bent u misschien meer van het zelf bouwen? Ook dat kan. We hebben bijvoorbeeld een Rc vliegtuig dat binnen 1 uur in elkaar gezet kan worden. Ook vindt u bij ons een Rc airplane dat acrobatische toeren uit kan halen. U ziet 't: the sky is the limit!

Voor de expertvliegers onder u hebben wij ook een enorm assortiment in de merken Nine Eagles, Swift 2, Skyartec, Dynam, EMS en Goldwing, bijvoorbeeld:

Rc Indoor
Electro vliegtuigen met brushless motor en lipo accu (35-200 gram) zijn gemaakt van enorm sterk en licht piepschuim en eenvoudig te repareren. RC-ROB heeft al een indoor vliegtuig voor € 17,50 met 2 kanaals infra rood zender. Nine Eagles heeft hoogdekkers, laagdekkers, 3D toestellen) incl. acculader en een 2,4ghz zender.

Parkflyers
EPP piepschuim toestellen vanaf 200-500 gram en geschikt om te vliegen in een park of open vlakte. Zoals de Swift 2, die alleen uit een vleugel en 2 rolroeren bestaat, maar toch prima vliegeigenschappen heeft. Hij kan zowel langzaam als snel vliegen en u kunt er mee stunten: rol, looping en rugvlucht. Deze toestellen worden meestal geleverd in kit vorm. U dient ze dus zelf in elkaar te zetten.

Grote rc vliegtuigen
Toestellen vanaf 1kg tot boven de 15kg. De kleinere modellen zijn vaak gebouwd van EPP piepschuim en de grote toestellen van balsa hout of glasvezel. De grotere houtbouwkisten zijn vaak zonder besturing motor en servo’s deze kun je naar eigen voorkeur inbouwen. RC-ROB heeft ook vliegtuigen met brandstof motor, zowel nitro als 2takt. Met grote toestellen gaat u naar een speciaal vliegveldje bij een vereniging, dan bent u ook verzekerd tegen letselschade.
 
3D / F3a stuntvliegtuigen
Ontworpen voor rollen, looping, rugvlucht en hooveren (met de neus recht omhoog stil in de lucht blijven hangen, puur op motorkracht). F3A is kunstvlucht volgens een bepaald patroon, meestal in wedstrijd vorm met jury.  
 
Kwaliteit en service
RC-ROB is trots op het dragen van het keurmerk van Qshops. Wij hebben een goede reputatie opgebouwd in de wereld van RC vliegtuigen en daar profiteert u van mee. We staan altijd voor u klaar met adviezen en tips, dus neem gerust contact met ons op, mocht u iets willen weten. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u.


 
 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.