Categorie
Nieuwsbrief
Aanmelden


Bezig met laden...
Nikko Transform..
LET OP!! NOG 2 STUKS LEVERBAAR. OP TE HALEN IN EINDHO..
€ 33,20
  Per stuk
 
 

RC helicopters
U bent op zoek naar een helicopter? RC-ROB heeft in haar online shop een groot assortiment op afstand bestuurbare helicopters. Wij leveren zowel trainingshelicopters voor de beginnende vlieger, als ook het neusje van de zalm voor de echte professionals. En natuurlijk alles wat daar tussen vliegt...
Bij RC Rob Modelbouw treft u alleen aansprekende merken aan zoals: Copter-x, Esky, Nine Eagles en Syma. We verkopen verschillende types helicopters hiervan. De coaxiaal helicopter (met dubbele motor, vooral geschikt voor beginners), de FP (Fixed Pitch) deze heeft een enkele rotor is en meer geschikt voor de gevorderde vlieger en natuurlijk ook de CP (Collective Pitch) waarbij de rotorbladen verstelbaar zijn zodat er fantastische 3d manoeuvres mee gemaakt kunnen worden. De CP is geschikt voor de Expert.

Verbeterde techniek én lagere prijzen
RC-heli vliegen was door de jaren heen altijd al het meest gewilde item van de RC modelbouw, maar jammer genoeg ook een van de duurste. Echter, dankzij de nieuwste technieken op het gebied van modelbouw zijn er nu goede radiografische helicopters te koop voor ieders budget.

Het gewicht van de gemiddelde model helicopter is in de loop der jaren steeds minder geworden. Er is nu zelfs al een RC heli die maar 27 gram weegt en toch stevig gebouwd is. Dat scheelt een hoop gesjouw.

Wij verkopen alle bijbehorende RC helicopter onderdelen voor uw geliefde heli. Vandaag gekocht, is meestal morgen bezorgd. En wat we niet op voorraad hebben, wordt meestal binnen een paar werkdagen geleverd. Kijk voor leveringstijden en technische specificaties bij het model van uw keuze.

Coaxiaale mini / indoor helicopter (beginners)
Merken: Nine Eagles, Syma, Esky en WLtoys en ook iphone bestuurbare modelheli's. Een coaxiaal heli heeft 2 sets rotorbladen boven elkaar en soms een kleine staart propeller bovenop de staart. Stabiele vliegeigenschappen: als u niet stuurt, blijft hij stil in de lucht hangen. Hij kan een stootje hebben door het zeer buigzame kunststof. Sommige hebben een cameraatje aan boord en sommige kunnen met de Iphone telefoon worden bediend. Voor die laatste bestaat een gratis app. Bij grotere heli’s adviseren wij de aanschaf van een trainingkit met daarin een landingskruis, zodat uw heli niet zo makkelijk omvalt en beschadigd raakt. Voor technische specificaties en beschikbare accessoires klik op informatie bij een favoriete model.
 
FP (fixed Pitch) helicopters (gevorderden)
Merken Nine Eagles, Walkera, Esky. Ze hebben alle een 2,4Ghz zender met minimaal 4 kanalen, dus geschikt om buiten te vliegen als het windstil is. Verschil met 3 kanalen coaxiaal verus 4 kanalen fixed pitch is dat het extra kanaal naar links en rechts stuurt. Daarnaast heeft de FP een echte staartrotor aan de zijkant van de staart. Hiermee wordt de helicopter stabiel in de lucht gehouden en kan links en rechts om ronddraaien om zijn as. Met een FP helicopter stuurt u nauwkeuriger en hij accelereert beter. Dit is de opstap naar de CP (collective Pitch) helicopter.
 
CP (collective Pitch) Helicopters merken Walkera Copter-X en Esky (experts)
Heeft een zeer snelle acceleratie en een 2,4Ghz 6 kanaals zender en u kunt er echt mee stuntvliegen. De extra optie is een verstelbare “Pitch hoek” van de rotorbladen. Dan wordt tijdens het vliegen de hoek van de rotorbladen verdraaid ten opzichte van de hoeveelheid gas. Daarnaast hebben de CP helicopters meestal een instelbare gyro op de staart die het rondraaien van de heli tegen gaat of de stand van de staart vasthoudt, zodat de heli altijd met de staart naar je toe vliegt.
 
Service
Wij dragen het privaatrechtelijke keurmerk van Qshops niet voor niets: RC-ROB heeft een goede naam opgebouwd in de wereld van RC en dat willen we graag zo houden.
Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij helpen u graag met raad en daad.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.